Un moment del Ple Extraordinari de dimecres. Foto: CCVO

Aquest migdia s’ha escenificat la renúncia de Francesc Colomé a la presidència del Consell Comarcal, una decisió pactada per a la meitat del mandat pels comuns, Junts i el PSC, les tres forces que tenen majoria en aquest organisme, en un Ple extraordinari telemàtic celebrat a la una del migdia. El seu relleu al capdavant del Consell Comarcal serà Emilio Cordero.

Colomé, qui ja havia fet balanç dels dos anys en una roda de premsa celebrada ahir a la Sala Tarafa de Granollers, va dir que ha estat “un gran honor haver estat al capdavant del Consell Comarcal en aquests dos anys” i va dir que tot i que a ell li agrada la filosofia dels romans, “arribar, veure, vèncer”, el seu mandat ha estat “arribar, veure, pandèmia”, assegurant que el coronavirus els ha “alterat els plans” i que ha calgut “reorganitzar tota l’estratègia, present i futura”.

Els regidors Joan Ramon (PSC), Roser Colomé (Junts), Manuel Losada (Ciutadans) i Jordi Manils (En Comú Guanyem) van prendre la paraula durant la sessió per donar les gràcies a Colomé per la seva feina i van dir que ha estat molt fàcil dialogar amb el president sortint, més enllà de les diferències polítiques que pugui haver-hi entre les seves respectives formacions.

D’aquesta manera, els dos anys que resten del mandat actual, fins a la meitat del 2023, el Consell Comarcal estarà encapçalat per Cordero, granollerí de naixement, però que és el batlle de Canovelles des de finals del 2016. Fins ara havia ocupat la vicepresidència primera, i està previst que assumeixi el càrrec en un altre Ple que se celebrarà dimecres que ve.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram