Gustav Klimt. Font: idealbarcelona.com

“Klimt, l’experiència immersiva” compta amb més de 1.000 metres quadrats de pantalla, realitat virtual i espais interactius i està situada al Centre IDEAL del Poblenou.

El Centre d’Arts Digitals IDEAL presenta la seva tercera producció immersiva de gran format centrada en l’obra de Gustav Klimt. L’experiència consta d’una exposició digital de 360 graus que il·lumina i transforma l’espai físic en una proposta totalment immersiva situada al Poblenou de Barcelona.

Projeccions immersives de gran format amb més de 1.000 metres quadrats de pantalla, experiència amb ulleres de realitat virtual, espais expositius i eines interactives, conformant una proposta cultural ambiciosa i espectacular per a tots els públics, la qual permet a l’espectador sentir-se dins de les pintures i els edificis decorats per Klimt.

La sala d’immersió és el gran reclam de l’exposició. Un espai en el qual es reprodueix una producció de 35 minuts en bucle i mostra el vincle de Klimt amb l’arquitectura i les intervencions que va fer a edificis austríacs. A part, d’un recorregut per les seves obres, com el “Petó” o “L’arbre de la Vida”, entre d’altres.

Una exposició híbrida entre l’art i l’audiovisual que s’apropa a la figura de l’artista des del punt de vista inèdit a partir de dues grans àrees temàtiques: el modernisme i el feminisme. A més, també es fa paral·lelisme entre artistes i activistes de la Viena del segle XIX-XX i la Barcelona de l’època, i el paper que suposaven les dones dins la vida de Klimt.

“Klimt, l’experiència immersiva”, es tracta d’una coproducció amb l’estudi belga Exhibition Hub que s’ha estrenat simultàniament a la Gallerie Horta de Brussel·les i a l’IDEAL de Barcelona. Una proposta que et permet gaudir de projeccions de 360° i pensada per tota la família.

Gustav Klimt és un dels artistes més reconeguts de tots els temps. Un pintor excepcional que va crear algunes de les obres més reconegudes i valorades de la història de l’art. La seva estètica inconfusible és fonamental per entendre el pas de la pintura cap a la modernitat i l’ha convertit en un referent en la moda i l’estètica fins als nostres dies.

Les entrades, de moment disponibles fins a finals de setembre, es poden adquirir a través de la pàgina web i els pagaments a taquilla només es podran fer amb targeta. L’espai està habilitat per circular amb cadira de rodes i per persones amb mobilitat reduïda. Gaudint de totes les mesures de prevenció sanitària per la seguretat de tots els visitants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram