Sala de plens el juny del 2019, quan Mayoral va ser reelegit. Foto: Ajuntament

El mandat del PSC a Granollers ha arribat a l’equador. Un govern que, sense dubte, ha estat marcat per la pandèmia.

Amb motiu d’aquests dos primers anys, alguns partits polítics de l’oposició han fet el seu balanç. “Ens hem trobat el PSC de sempre”, diu Núria Maynou d’ERC, que lamenta “una gestió grisa de la pandèmia amb una actitud d’anar fent”. Per això, des del partit demanen “polítiques més ambicioses i adequades”.

D’altra banda, des de Junts per Granollers pensen que “és un mig mandat molt difícil d’avaluar perquè no hi ha hagut ni vuit mesos en què hagin pogut desenvolupar el programa de govern amb normalitat, però valorem positivament que ens hem entès en temes tan importants com el dels pressupostos”, diu Àlex Sastre, portaveu del partit.

Mentrestant, la ciutadania mostra opinions diverses. D’una banda, des de la Federació d’Associacions de Veïns pensen que “van per bon camí” i diuen que els tenen en compte en molts aspectes, però des de l’Assemblea Jove creuen que “hi ha moltes coses que podrien millorar, sobretot en el nostre col·lectiu”.

L’Ajuntament, per la seva banda, fa una valoració positiva i el regidor Jordi Terrades diu que “en general, hem complert amb els objectius marcats fins ara, reorientant certes coses a causa de la Covid-19 i amb algunes dificultats”. Però, en definitiva, des del consistori es mostren satisfets d’aquest govern en pandèmia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram