Gairebé tots els partits polìtics van votar a favor de l’augment. Foto: Arxiu

L’Associació de Veïns i Veïnes del Centre de Montornès ha alçat la veu per criticar l’augment de les tarifes de les activitats del Casal de Cultura i dels serveis d’Infància i Joventut que ha anunciat recentment l’Ajuntament. “En una situació com la que estem vivint, ens sembla que és una pujada incorrecta. S’haurien d’haver mantingut els preus de l’any passat, o rebaixar-los”, assegura Salvador Miralles, president de l’entitat, en declaracions a Línia Vallès.

La modificació representarà un increment dels preus del 20% i el 50% de mitjana, respectivament, segons va dir Natalia Segura, responsable municipal de Promoció Econòmica. Segura també va incidir en el fet que els preus d’aquests serveis no augmentaven des de feia temps i va dir que ja tocava “actualitzar aquestes ordenances”.

Aquest punt de l’ordre del dia del darrer Ple va prosperar gràcies als vots del govern municipal i els suports de PSC, ERC, Montornès per la República i el regidor no adscrit Luís Ramos. Cs i PP s’hi van abstenir.

EL SERVEI DEL CAP
D’altra banda, des de l’Associació de Veïns, expliquen a aquesta publicació que divendres tenen previst celebrar una reunió per tractar un dels temes que més els preocupa: el servei del Centre d’Atenció Primària (CAP). Des de l’entitat volen que es deixi de prestar atenció telefònica i es recuperi l’assistència presencial als veïns.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram