Els guanyadors, en el moment de creuar la meta. Fotos: Twitter (@KH7_Sport)

El marroquí Ayad Lamdassem i la polonesa Karolina Nadolska són els vencedors de l’edició d’enguany de la Mitja, celebrada dissabte passat. La cursa, que l’any passat no es va disputar per culpa del coronavirus, va reunir uns 3.000 atletes i va estrenar recorregut.

Lamdassem, establert a Lleida, era un dels favorits a la victòria i va fer bons els pronòstics. El nord-africà va completar el recorregut en 1 hora, 3 minuts i 31 segons, superant Javi Guerra en poc més de 13 segons. La tercera posició va ser per a un compatriota del vencedor, Youssef Ben Hadi.

A la categoria femenina, en canvi, la victòria de Nadolska va ser força més clara. L’atleta polonesa va completar el recorregut de 21 quilòmetres en 1 hora, 11 minuts i 27 segons, i van passar gairebé dos minuts abans que arribés la següent participant, Meritxell Soler, de l’Avinent Manresa. El podi femení el va completar una il·lustre de les proves d’aquesta distància, l’alacantina Gema Barrachina.