L’equipament esportiu, en una imatge d’arxiu. Foto: Google Maps

La gestió del Complex Esportiu Municipal (CEM) El Turó ha estat un dels grans maldecaps del govern municipal de la Llagosta en els últims 10 anys. A finals de la setmana passada, però, durant la Sessió Plenària del maig, l’Ajuntament d’Óscar Sierra va anunciar que el Tribunal Suprem ha resolt a favor del consistori el procediment judicial obert amb l’empresa Geafe en referència a la liquidació de la intervenció en aquest equipament municipal.

D’aquesta manera acaba un procediment judicial que va començar l’any 2014, i que en totes les instàncies judicials prèvies al Suprem s’havia resolt favorablement als interessos de la Llagosta. El següent pas, segons es va apuntar en el Ple, serà un encàrrec als serveis econòmics i jurídics de la Corporació per tramitar els expedients per cobrar les liquidacions aprovades per acords del ple sobre el tancament definitiu del procés d’intervenció de la gestió i explotació de l’espai mentre va gestionar-ho Geafe.

L’alcalde va afirmar que la decisió del Suprem és “una bona notícia”, mentre que Eva Miguel, de la Llagosta en Comú, va apuntar que el procediment es va posar en marxa amb un govern liderat per Iniciativa per Catalunya.

Encara hi ha un altre contenciós judicial obert entre l’Ajuntament i Geafe, iniciat el 2012, sobre la rescissió del contracte per la gestió del CEM El Turó.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram