Foto: Arxiu

Al ple de dimarts es van posar sobre la taula diversos acords que van obrir el debat entre els grups municipals del consistori, però cap d’ells va girar al voltant d’un dels temes que fa temps que Granollers té al damunt la taula: la gestió del subministrament de l’aigua.

Tot i que s’esperava que els partits polítics es pronunciessin al respecte, tenint en compte els darrers moviments de la Plataforma per l’Aigua, i s’avencés alguna cosa de la memòria que la comissió creada per aquest tema ha d’elaborar per determinar el futur model de gestió, no va ser així. Potser perquè no va ser fins a l’endemà, dimecres, que els partits es van reunir per concretar el contingut del document, que no es presentarà fins al juliol.

Mentrestant, la plataforma ciutadana continua fent xerrades i accions que criden a la mobilització per començar amb la recollida de firmes. Però de la reunió que van demanar amb l’Ajuntament per explicar la seva proposta encara no se sap res. Per ara, el tema de l’aigua segueix a l’espera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram