Escombraries i vegetació excessiva als vorals de l’R3. Foto: Mollet en Comú

Els veïns de l’R3 viuen al costat d’una zona “deixada de la mà de Déu”. Així defineix Núria Flores, veïna i portaveu de Mollet Opina, els carrers que limiten amb els vorals de la via de tren. Un niu de brutícia i de vegetació descontrolada que ha portat a Mollet en Comú a reclamar a l’Ajuntament més manteniment i neteja d’aquests espais.

Segons el consistori, aquests vorals són propietat d’ADIF. Per tant, qualsevol tasca de millora depèn de l’empresa estatal. Tot i això, els veïns demanen “que l’Ajuntament sigui més proactiu en fer que ADIF compleixi les seves responsabilitats”, diu Flores.

Des del consistori han confirmat que la brigada de jardineria ja està tallant “tot allò que envaeix la vorera”. Però Flores afirma que això “és com escombrar la casa una vegada a l’any”. I és que “l’actitud incívica de la gent que hi aboca les seves deixalles provoca l’aparició de rates”, afegeix. Un fet que “podria convertir-se en un problema de seguretat i salubritat”, afirmen des de Mollet en Comú.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram