Un empat i dues derrotes és el saldo provisional de l’equip. Foto: BMG

Un empat (29-29 a Valladolid) i dues derrotes (27-38 contra el Rincón de Màlaga i 24-23 a la pista de l’Atlético Guardés). Aquest és el saldo provisional de la segona fase de la temporada per al sènior femení del Balonmano Granollers, que tindrà una setmana i escaig per preparar el darrer partit de la primera volta, que es jugarà dissabte de la setmana que ve contra les líders, el BM Bera Bera.

De fet, només el cuer del grup d’equips que aspiren al títol, el Balonmano La Calzada de Gijón, presenta unes xifres pitjors que les de l’equip de Robert Cuesta d’ençà que ha començat la fase pel títol; les asturianes han perdut els tres partits que han jugat des de finals del mes passat.

DUES CITES EN CINC DIES
Qui sí que jugarà aquest cap de setmana (demà a les 12 del migdia) serà el sènior masculí d’Antonio Rama. El BMG afrontarà un dels desplaçaments més curts de la temporada, a la pista del Bada Huesca (rival directe per jugar a Europa la temporada que ve). El partit es podrà veure en directe per Gol.

L’enfrontament contra els aragonesos tancarà una setmana exigent, de doble jornada, que va començar ahir amb una altra visita, a la pista del Cisne de Pontevedra (26-34), en un partit ajornat de la dinovena jornada de l’ASOBAL. El BMG va prendre la iniciativa al minut 15 de partit i aniria eixamplant la distància amb el pas dels minuts.