L’apartat temàtic al portal web municipal. Foto: Aj. de Santa Perpètua

Més d’un centenar de persones participen en el cicle formatiu Prevenció del suïcidi en adolescents i joves. Reflexió, eines i debat, que va posar-se en marxa ahir.

Pel que han de servir aquestes sessions (ahir es va fer la presentació i la primera activitat) és per analitzar el fenomen de la conducta suïcida en l’adolescència i la joventut, conèixer eines per detectar-la i obrir un debat sobre les necessitats, les estratègies i les vies d’actuació a través de les institucions públiques.

El cicle s’allargarà durant els dos pròxims dijous; la setmana que ve la psicòloga Irina Planellas s’encarregarà de la ponència Comportament suïcida en l’adolescència i eines per detectar-lo, mentre que el dijous 22 serà el torn del debat Prevenció, intervenció i polítiques públiques i de la cloenda, que anirà a càrrec de l’alcaldessa Isabel Garcia.

Tant les sessions d’ahir com les que es faran en les setmanes que han de venir són gratuïtes, arrencaran a les sis de la tarda i es poden seguir a través de Teams.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram