La trobada conscienciava als veïns, a través d’activitats, de la importància del civisme i de la bona convivència

Els veïns de la barriada nova de Canovelles van treballar de valent durant el cap de setmana passat en una trobada en la que es promovia el civisme i la bona convivència entre les diferents cultures de la zona, a través de diverses activitats.

Pintar les parets de la caseta de la llum del carrer Sèquia, arranjar les jardineres o escombrar els carrers van ser les activitats escollides per conscienciar als ciutadans de la importància de mantenir net Canovelles.

Amb aquestes activitats els participants van posar ordre al mobiliari urbà, però també hi va haver d’altres molt divertides.

El Club d’Atletisme del municipi va ser l’encarregat d’organitzar una original gimcana per a tots els nens. Diversos jocs tradicionals fets amb materials reciclats, un taller de break dance, el taller Cada cosa al seu lloc, que tractava de motivar als nens en el reciclatge; o el taller de compostatge, van ser les altres activitats estrella de la jornada.

I tot això, amenitzat pel grup d’actors Reciclown Ecolúdic que, mitjançant l’alegria i el riure, anaven donant consells mediambientals als petits de la casa.

L’Alcalde, Joan Olive, i la regidora de Gent Gran tampoc es van voler perdre la festa i van arromangar-se les mànigues per donar un cop de mà.

Durant la seva vista, Joan Olive va destacar que “és la primera vegada que fem un activitat com aquesta a la zona de la barriada nova i estem molt contents perquè ha tingut una molt bona acollida”. El batlle va assegurar que “la intenció és repetir aquestes jornades cíviques al carrer més vegades i fer que els veïns sentin que el barri també és seu i col·labori en mantenir-lo nét”

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram