La fàbrica de Pastas Gallo a Granollers, en una imatge d’arxiu. Foto: Google Maps

De Granollers a la localitat cordovesa de Carpio. La direcció de l’empresa Pastas Gallo ha comunicat a 37 treballadors de la planta que té a la capital del Vallès Oriental que, per qüestions de producció, podrien ser traslladats a la fàbrica de la companyia a Andalusia.

Segons ha explicat la firma d’aliments, el trasllat està motivat per una reconversió de la fàbrica de sèmola a Granollers en farinera. Així, la planta de la ciutat vallesana centralitzarà l’elaboració de plaques i de producte fresc, mentre que la planta de Carpio aglutinarà els processos de producció de pasta seca, a excepció de les plaques.

Davant la notícia, les seccions sindicals d’UGT i CCOO han assenyalat que rebutgen la mesura perquè “suposa la deslocalització d’una empresa històrica de Granollers i de la comarca del Vallès Oriental”. A més, han afirmat que és “una decisió que afecta greument la vida de 37 persones i les seves famílies”.

És per tot això que els sindicats han demanat que, si no es pot rectificar la nova línia empresarial presa per la direcció, aquests treballadors “siguin recol·locats en altres plantes de la mateixa fàbrica de Granollers o de les de Sant Vicenç dels Horts o Esparreguera”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram