Una infermera vallesana preparant la vacuna de la Covid-19. Foto: J.G.

Mentre el Govern ha anunciat que prorrogarà una setmana més les restriccions vigents contra el coronavirus, els ingressos de malalts de coronavirus a la comarca sembla que s’estan estabilitzant.

En aquesta línia, l’Hospital de Granollers ha explicat que no han crescut els nous casos de malalts ingressats. Ara mateix, tenen 68 positius de Covid-19 i sembla que la xifra d’ingressos ha deixat d’augmentar de la manera alarmant que ho feia fa dies. Per contra, des del centre han lamentat que aquesta setmana han registrat cinc defuncions de positius i han recordat que encara no poden valorar l’impacte que han tingut les festes de Cap d’Any i Reis.

L’Hospital de Mollet també celebra la desacceleració dels ingressos. Malgrat que la xifra de malalts per coronavirus ha augmentat aquesta setmana, el ritme de creixement de la corba s’ha alentit. Actualment al centre molletà hi ha 33 persones ingressades, 28 més que fa set dies. Tristament, les bones notícies mai venen soles. Des de l’hospital molletà han comunicat que les defuncions han augmentat notablement i que aquesta setmana els han deixat quatre persones.

Per últim, l’Hospital de Sant Celoni ha informat que tenen 14 persones ingressades per Covid-19 i que dues han perdut la vida a causa del virus durant aquesta setmana.

ELS ESTRALLS A LES ESCOLES
D’altra banda, després d’una setmana d’ençà del retorn a les aules ja hi ha 11 escoles de la comarca amb grups confinats, quatre de les quals granollerines.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram