L’Hospital de Mollet és el centre de referència de la zona. Foto: Arxiu

El Consell d’Alcaldies de la Fundació Sanitària Mollet, o dit d’una altra manera, els responsables polítics de la zona del Baix Vallès, han fet una crida perquè els veïns dels municipis d’aquesta zona tinguin un comportament responsable i prudent durant els dies que han de venir, en els quals es preveuen molts desplaçaments i també reunions familiars i d’amics.

Els batlles, entre ells la perpetuenca Isabel Garcia, van coincidir en demanar “responsabilitat veïnal” i “l’aplicació rigorosa de les mesures de prevenció del Departament de Salut pel benestar i seguretat de tothom”.

Les autoritats sanitàries temen que els contactes durant les festes faran que tornin a augmentar els contagis i que durant el mes de gener els centres d’atenció primària i els hospitals hagin d’afrontar una tercera onada de coronavirus.

De la mateixa manera, durant el Consell d’Alcaldies es va acordar que la Fundació Sanitària de Mollet continua pendent del finançament pressupostari definitiu que es va pactar amb Catsalut, tant per al 2020 com per al 2021. L’última gran decisió en clau purament de gestió hospitalària va ser pactar la tornada dels parts a la maternitat de l’Hospital de Mollet quan la situació epidemiològica ho permeti.

Per últim, la trobada també va servir per comentar la creació de la Taula Social del Territori, un organisme pensat per compartir conjuntament les necessitats socials de la zona de referència i les actuacions realitzades per part de l’Obra Social El Roure (una de les grans fundacions de la comarca) al llarg d’aquest any 2020.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram