Una ciutat poblada com la de Mollet necessita cuidar els seus espais naturals. Amb aquesta idea, els voluntaris de la Xarxa Circular van fer una crida ciutadana a través de les xarxes socials per recollir la brossa de Gallecs dissabte passat.

La proposta va tenir bona acollida entre els veïns, ja que deu molletans van assistir a la trobada de neteja del parc natural. Des de la Xarxa Circular han explicat que van trobar-se tota mena de deixalles. “Els primers deu minuts tots ja teníem les nostres bosses d’escombraries plenes. Vam trobar des d’un microones fins a un parell de sabates i mascaretes”, informa l’associació.

La Xarxa Circular és una entitat nascuda a Mollet amb l’objectiu de promoure l’economia circular entre els veïns de la ciutat. Un dels seus principals projectes és la creació de nous articles amb productes reutilitzats, que anomenen Re-Makers. “Aquest Nadal podreu trobar aquestes peces úniques (Re-Makers) al Jardinet, de camí a visitar el pessebre”, anuncien des de l’entitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram