Contenidors cremats a l’av. Mare de Déu de Montserrat. Foto: Aj. de Montornès

La vila va ser un dels municipis en els quals les protestes del cap de setmana per les mesures de confinament decretades per la Generalitat es van fer notar més. De fet, dilluns passat l’Ajuntament va emetre una nota assegurant que canviar els contenidors cremats farà que el govern municipal hagi de gastar uns 50.000 euros.

Segons la Policia Local, durant el cap de setmana (les nits de dissabte a diumenge i de diumenge a dilluns) 17 incendis van calcinar 33 contenidors de residus ubicats a diferents punts del poble.

El cos policial ha obert una investigació i “no descarta cap hipòtesi” i també ha augmentat “el nombre de patrulles i els serveis preventius de seguretat ciutadana contra l’incivisme i la delinqüència”. De fet, en un dels dos dies d’incidents nocturns, unitats dels Bombers i efectius de la Policia Local de Vilanova van actuar com a reforços dels agents montornesencs.

CREMEN COTXES A MOLLET
Aquests episodis, però, no van ser aïllats, ja que també va haver-hi protestes similars (tot i que d’una intensitat menor) a altres municipis de la comarca com Parets, Sant Fost i la Roca.

Per altra banda, aquest dimecres nou vehicles van cremar a l’aparcament de davant del Parc dels Colors de Mollet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram