Fa setmanes que Mollet viu un periple judicial entre Ara Mollet ERC-MES i el seu batlle, Josep Monràs, per un presumpte delicte d’injúries i calúmnies.

Aquesta tensió entre els republicans i l’equip de govern es va veure reflectida durant la sessió plenària d’aquest dilluns. Tot va començar quan Ara Mollet ERC-MES no va poder presentar la seva moció d’urgència amb motiu de la inhabilitació del president Torra. Segons l’equip de govern, aquesta proposta no tenia cabuda al Ple perquè exigia “una presa de posicionament polític”. És per això que la regidora Marta Vilaret va lamentar que els Plens es regeixin, diu, amb “arbitrarietat”, ja que “es va poder debatre sobre els efectes de les armes nuclears però no sobre assumptes que afecten els molletans”.

Durant el Ple es va aprovar l’adhesió al Pacte de Teguise i també al Tractat sobre la prohibició d’armes nuclears. A més, es va donar suport a la proposta impulsada per Mollet en Comú i la Plataforma Sanitària BV que reclama una atenció primària digna i que “no es tanquin CAPs”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram