“Volem que l’Ajuntament de Mollet i els grups municipals es posicionin a favor del decret Stop Desnonaments [proposat per la PAH] perquè la pressió no només pot venir del carrer, sinó que ha de venir també per part dels polítics”, afirma el portaveu de la PAH de Mollet, Juanjo Ramón, a Línia Vallès.

Dilluns totes les PAHs es van concentrar als seus municipis per exigir una moratòria al govern espanyol que paralitzi els desnonaments, com a mínim, fins a finals d’any. És per això que una quarantena de veïns es van reunir davant de les portes de l’Ajuntament molletà i van demanar, com diu Ramón, que “la poca capacitat resolutiva de les administracions no deixi les persones al carrer”.

Ramón recorda que el millor “camí” per sortir de la crisi actual és deixar que les famílies es recuperin, i que això s’aconsegueix “acabant amb els desnonaments”. “Les administracions locals han de prendre partit en la qüestió i aturar aquest problema social mentre no es trobin solucions definitives”, conclou Ramón.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram