L’esport escolar afronta un retorn incert. Foto: Ajuntament de Mollet / Arxiu

Amb l’inici de les competicions esportives, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha demanat avui a tots els clubs que segueixin els protocols de seguretat contra la Covid-19 perquè hi hagi la “màxima protecció” a les instal·lacions i durant les competicions.

D’altra banda, Monràs també ha explicat que l’Ajuntament està treballant amb el “possible” calendari dels Jocs Esportius Escolars. Ara bé, l’objectiu del consistori és que aquestes competicions comencin el més tard possible i que es facin quan es tingui un coneixement més fonamentat de l’augment de casos que pot causar el retorn a l’escola.

Amb tot, l’alcalde molletà ha demanat la “col·laboració de les entitats esportives” locals per poder gaudir de l’activitat esportiva però “amb prudència”.

Els protocols bàsics per a l’ús de les instal·lacions esportives municipals són que els partits s’han de disputar sense públic; que s’han de respectar les restriccions en la utilització dels vestidors i que s’ha de mantenir la distància de seguretat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram