Enguany no es veuran imatges com aquesta. Foto: Aj. de la Llagosta

Una més, o millor dit, una menys. Divendres passat l’Ajuntament anunciava la cancel·lació de la Festa Major, “davant la impossibilitat de poder realitzar una celebració amb garanties sanitàries”. Com cada any, els dies grans de la Llagosta s’havien de celebrar a principis de setembre, coincidint amb la recta final de l’estiu, però en aquest 2020, de forma excepcional, no serà així.

Una trobada mantinguda la setmana passada entre representants polítics de totes les forces del Ple va servir per prendre la decisió i per consensuar que el presspost que s’havia d’invertir en els diferents actes es destinarà al Pla de reconstrucció econòmica i social de la Llagosta per la crisi provocada per la Covid-19.

La decisió, doncs, la van prendre finalment els polítics, tot i que les entitats del poble també van participar de forma activa en la decisió final. En les darreres setmanes, després que l’alcalde Óscar Sierra anunciés en una de les xerrades amb els veïns que estudiaria la possibilitat de mantenir la Festa Major en el calendari, el govern municipal va mantenir converses sobre el tema amb les colles.

D’aquesta manera, la celebració no es farà en el format habitual de grans actes, tot i que des de l’Ajuntament estudiarà amb les entitats la possibilitat de fer durant els dies en els quals s’havia de celebrar la Festa Major activitats de petit format amb aforament reduït.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram