Presentació del nou espai enjardinat. Foto: Sílvia Ferran / Aj. de Parets

El parc de la Linera ha reobert les portes, aquest dimecres, després d’haver aprofitat el confinament per fer millores estructurals.

Les obres han consistit, bàsicament, a cobrir el llac petit de l’entrada del parc i convertir-lo en un espai enjardinat. Per portar-ho a terme s’ha construït un sistema de recollida d’aigües pluvials i s’ha col·locat una nova connexió elèctrica a la Linera. Aquesta nova connexió s’ha fet aprofitant les rases de l’obra del llac i servirà per subministrar d’energia els actes que s’hi celebren cada any.

Durant la presentació de la nova zona enjardinada del parc, l’alcalde de Parets, Jordi Seguer, va emfatitzar que una de les prioritats del govern municipal és el “manteniment de l’espai públic, dels parcs i zones verdes del municipi”. En concret, les obres del parc han tingut un cost de 65.000 euros. “No ha estat una gran reforma. El que s’ha fet és millorar un parc que, en conjunt, i després de 25 anys, està en molt bones condicions i reuneix molt bones característiques”, explicava la regidora d’Urbanisme, Rosa Martí.

D’altra banda, la primera tinent d’alcaldia, Casandra García, va voler destacar que les obres del parc s’han enllestit en el moment idoni: “És un espai que aquests dies es convertirà en vital per a les famílies. Una zona ideal perquè els veïns de Parets es retrobin”, va afirmar.

Ara mateix, el parc de la Linera té en lloc d’un llac una zona ideal per prendre el sol i els veïns de la zona s’han alliberat dels mosquits tigre que havien fet de l’estany casa seva.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram