Després de conèixer la trista notícia sobre la suspensió de la Festa Major que ha deixat els granollerins sense la seva guerra de Blancs i Blaus, l’Ajuntament de la ciutat ha proposat una programació alternativa per afrontar un estiu marcat per la Covid-19.

Sota el lema Segueix la cultura, la cultura segueix, els equipaments granollerins organitzaran actes d’arts visuals, música, dansa, cinema, teatre i exposicions. La música tindrà un paper destacat, ja que Roca Umbert acollirà diversos concerts a la fresca amb artistes de renom com Albert Lax o el grup de dones negres The Sey Sisters.

Una de les altres activitats més esperades de l’estiu és el cinema a la fresca, que es traslladarà al parc Torras Villà, on es projectaran les pel·lícules Yesterday, Un monstruo viene a verme, La familia Bélier i Spider Man: un nuevo universo.

A més, la programació no s’oblidarà dels més menuts, amb les activitats a la plaça de Joan Oliver i els divendres de pallassos, màgia, contes i música al Centre Cívic Can Gili.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram