Els Mossos feia setmanes que li seguien la pista. Foto: Mossos d’Esquadra

Una habitació d’una pensió granollerina s’havia convertit en l’amagatall i punt de distribució d’un traficant durant uns quants mesos. Els agents de la Policia i els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers van detenir el passat 9 de juny un veí de Granollers, de 51 anys, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

A mitjans del mes de maig, els agents dels Mossos van tenir coneixement que un home, que es trobava allotjat en una pensió de Granollers, venia drogues. Immediatament van iniciar una investigació que va confirmar els fets. El modus operandi de l’investigat era el següent: sortia cada dia de la pensió i just davant d’aquesta realitzava l’intercanvi dels diners per les substàncies.

L’endemà de la detenció es va realitzar una entrada i registre de la seva habitació, on es van localitzar petites quantitats de cocaïna, haixix i marihuana, 14 telèfons mòbils, una balança de precisió, un ordinador portàtil, una tauleta i 2.305 euros en efectiu, presumptament provinents de la venda d’estupefaents.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram