L’Ajuntament destinarà 1,5 milions d’euros a fer front a la crisi. Foto: Arxiu

“Des de l’Ajuntament posarem tots els recursos que estiguin al nostre abast per no deixar ningú enrere, especialment les persones i les famílies més vulnerables, així com el sector comercial i de serveis”. Amb aquestes paraules, l’alcalde Josep Monràs va presentar aquest dimarts el Pla de protecció social, reactivació econòmica i impuls de l’ocupació, un document que recull una trentena d’accions d’ajuts directes i indirectes i que suposarà un impacte econòmic per a l’Ajuntament d’1,5 milions d’euros.

Aquesta xifra es destinarà, específicament, a ajudar a pal·liar els efectes de la pandèmia de la Covid-19 a les famílies i les empreses de Mollet, independentment de les polítiques o els recursos que puguin venir d’altres administracions. Se’n beneficiaran més d’11.000 famílies i més de 1.000 comerços i serveis de la ciutat.

En línies generals, el pla es basa en la protecció de les persones, l’impuls del comerç i serveis de la ciutat, reactivant l’economia, i el foment de l’ocupació, i com a primera fase en el ple extraordinari d’aquest divendres s’aprovarà una modificació pressupostària de més de mig milió d’euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram