A l’Hospital de Granollers ja només hi ha 37 persones amb Covid-19. Foto: HdG

Les bones notícies continuen arribant cada setmana que passa. Les darreres xifres publicades pels tres hospitals de la comarca confirmen la tendència de les darreres setmanes: les altes hospitalàries segueixen creixent, de manera que les UCIs estan cada vegada més buides.

A la capital, per exemple, l’Hospital de Granollers va explicar que ahir la xifra d’ingressats que han donat positiu per coronavirus és de 37 persones, a les quals cal sumar les 23 que hi ha a l’hotel medicalitzat B&B. La xifra total de pacients que han rebut l’alta és de 457, mentre que el nombre de morts és de 88.

L’Hospital de Mollet també va fer públiques les dades fa dos dies; la quantitat de positius que encara s’estan tractant és similar al de Granollers, amb 39 casos, de la mateixa manera que també ho és la xifra d’altes, fregant el mig miler, amb 490. De fet, ara mateix, del total de persones ingressades en el centre de referència del Baix Vallès, les que han donat positiu per coronavirus representen un 25%.

Per últim, Sant Celoni també va actualitzar les dades dimecres, explicant que a les seves instal·lacions ja hi ha menys de 10 pacients (nou) i que les altes acumulades s’enfilen a les 90. A l’Hospital de Sant Celoni, durant aquests mesos, han perdut la vida 28 persones.

LA FASE 1 HAURÀ D’ESPERAR
Aquestes bones notícies, però, no aniran acompanyades de l’entrada de la comarca en la fase 1 de desconfinament dilluns que ve. En una de les seves darreres compareixences davant dels mitjans, la consellera de Salut, Alba Vergés, va dir que la Regió Sanitària Nord (on és el Vallès) està en risc moderat de rebrot.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram