L’entrada d’Urgències de l’Hospital de Granollers. Foto: Hospital de Granollers

La tendència de les darreres setmanes es consolida. La xifra d’altes de pacients ingressats per coronavirus als hospitals del Vallès Oriental continua sent més elevada que la d’ingressos, i l’Hospital de Granollers, el de Mollet i el de Sant Celoni celebren l’estabilització de la pandèmia i la progressiva descongestió de les seves plantes d’hospitalització.

A l’Hospital de Granollers actualment hi ha ingressades 47 persones, 23 menys que la setmana passada, i té un acumulat d’altes que ja supera les 400 persones. Concretament, 418 pacients de l’hospital han superat la Covid-19 des de l’inici de la pandèmia. Tot i que les dades d’evolució són positives, aquesta setmana s’han mort cinc pacients a causa del coronavirus. Des de l’hospital també s’alegren que hagi disminuït el nombre d’ingressats a l’hotel medicalitzat B&B, en el qual ara només hi ha 40 malalts.

Des de l’Hospital de Mollet han informat que l’estabilitat d’ingressos per la Covid-19 també s’està mantenint al llarg d’aquesta setmana. A dia d’avui hi ha ingressades 51 persones per coronavirus i les altes acumulades sumen prop de 480 persones. Les defuncions han estat 87. L’estabilitat que es respira en aquest centre sanitari ha permès començar a recuperar les consultes externes, que es van començar a reprogramar la setmana passada.

L’Hospital de Sant Celoni se suma a les bones notícies. En aquest cas han informat que, ara mateix, tenen 35 casos positius ingressats, que les altes acumulades ja són 68 i que el nombre de defuncions acumulades des de l’inici de la pandèmia és de 28 persones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram