A Mollet és on s’han donat més altes fins ara. Foto: Hospital de Mollet

Com cada setmana, ahir es van fer públiques les xifres de positius, altes hospitalàries i morts en els tres centres de la comarca. L’acumulat d’altes de l’Hospital de Granollers, l’Hospital de Mollet i l’Hospital de Sant Celoni ja s’acosta als 700. Entre els tres centres s’ha pogut donar l’alta a 696 persones, la majoria de les quals (400, que ha crescut en gairebé un centenar en els darrers set dies) havien estat ingressades a la zona del Baix Vallès.

A conseqüència d’aquesta xifra d’altes hospitalàries, ha anat minvant la quantitat de pacients ingressats en els hospitals. Així, les dades més recents també diuen que en la darrera setmana el nombre de pacients amb coronavirus ha baixat de 92 a 76 a l’Hospital de Mollet. Aquest decreixement té la seva rèplica a Granollers (on hi ha 128 positius ingressats, als quals s’han d’afegir els 63 pacients que es van traslladar a l’hotel medicalitzat B&B). Per últim, des de Sant Celoni apunten que a les seves instal·lacions actualment tan sols hi ha 40 persones ingressades amb coronavirus.

El tercer i últim grup de xifres és el referit a les morts; la xifra total de persones que han perdut la vida pel virus d’ençà que es va començar a fer el recompte és de 64 a Granollers, de 22 a Sant Celoni i 76 a Mollet (només quatre més que la setmana passada).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram