Els llits ocupen bona part de la pista del Pavelló de Can Bassa. Foto: Creu Roja Granollers

Del Pavelló del Tub al Pavelló de Can Basa i amb un nou abast comarcal. Aquest és el canvi que ha experimentat l’alberg per a sensesostre que l’Ajuntament de Granollers havia habilitat dies enrere al Pavelló del Tub perquè una dotzena de persones hi poguessin passar el confinament.

Ara, l’Ajuntament ha decidit ampliar-lo i canviar-lo d’ubicació, per la qual cosa l’ha traslladat al Pavelló de Can Bassa i ha augmentat la seva capacitat fins a la trentena de persones, ampliant el seu abast, que ara ja és comarcal gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

Al vestíbul del pavelló s’hi ha habilitat la zona de menjador. A la pista de joc s’hi han col·locat els llits on dormiran els homes, mentre que les dones disposaran dels vestidors per dormir-hi. A més, també hi ha un espai de bugaderia, amb rentadora i assecadora.

Creu Roja Granollers s’ha ocupat d’aspectes logístics, com ara muntar els llits, i també portarà els menús diaris fins al pavelló des de les instal·lacions de l’Escola Bressol Municipal Tortuga, en les neveres de la qual s’hi guarda el menjar. El personal voluntari del Xiprer continuarà preparant els esmorzars, mentre que Caritas proporcionarà roba i Humana sabates. L’Associació de Veïns i gent del barri de Can Bassa també han col·laborat en la recollida de material per a l’alberg.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram