L’Ajuntament de Sant Fost ha enviat un missatge de calma i tranquil·litat als familiars dels i les usuàries de les residències per a la gent gran que hi ha al poble. De la mateixa manera, el consistori vol enviar un missatge de confiança per al personal que hi treballa i per extensió a tots els professionals de la salut.

El text, publicat al portal web municipal dimarts passat, és la resposta del govern liderat per Carles Miquel davant les trucades que va rebre preguntant per l’estat d’aquestes residències.

Des del consistori remarquen que els tres casos que es van detectar al poble uns dies enrere van ser derivats a l’Hospital de Mollet (el que correspon per zona) i que pel que fa a la resta de casos, s’està aplicant el protocol que ha establert el Departament de Salut.

OFERTES DE FEINA
Paral·lelament, l’Ajuntament ha posat a disposició de les residències una borsa de treballadores i treballadors per reforçar els serveis a través del Servei d’Ocupació de Catalunya i del nou servei d’ocupació municipal.

A més, des d’abans-d’ahir s’ha incorporat a l’equip de Serveis Socials una nova treballadora per reforçar l’atenció als veïns que en necessitin. Per últim, l’Ajuntament demana que els dubtes es consultin a l’OAC i no a la Policia local ni a Protecció Civil, serveis que estan atenent altres demandes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram