Roda de premsa sobre el coronavirus. Foto: Ajuntament

Aquest dimecres l’OMS  reconeixia que el coronavirus havia adquirit les magnituds d’una pandèmia. Amb aquesta notícia cridava els governs a reforçar les mesures per contenir-ne la transmissió. Però, a les onze del matí del mateix dimecres, a Granollers ja es confirmava el primer cas de coronavirus.

Ahir, l’Hospital de Granollers va rebre un nou positiu de la malaltia, el segon. Es tractava d’una veïna de Lliçà d’Amunt, usuària de la residència de dia per a gent gran Pedra Serrada de Parets. Actualment, la residència està tancada per indicacions del Servei d’Epidemiologia de Catalunya.

D’altra banda, alguns dels treballadors de l’Hospital de Granollers es troben en quarantena a casa perquè van tenir contacte amb persones que havien donat positiu del virus. Algunes d’aquestes persones porten seguint aquesta prevenció des de divendres passat perquè els contactes els han mantingut fora de la feina.

No obstant això, la primera alerta de l’arribada del virus a la zona va ser dimarts a la tarda, quan una dona de 68 anys, veïna de La Torreta (Roca del Vallès), era traslladada al Vall d’Hebron per haver donat positiu a la prova del coronavirus.

Amb tot, l’Ajuntament de Granollers ha suspès totes les activitats programades fins al 25 de març. De moment, però, manté oberts els equipaments municipals amb aforament limitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram