L’Hospital General de Granollers va inaugurar ahir de manera oficial l’Edifici del Coneixement, un espai històric rehabilitat que es dedicarà a la docència, la formació i el desenvolupament, la recerca i la innovació.

El projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la Fundació Hospital Asil (FPHAG), la Generalitat i la Fundació la Caixa, i ha permès recuperar l’edifici modernista de l’antic asil. Projectat l’any 1933 com a hospital per a malalts infecciosos, aquest edifici de més de 1.200 metres quadrats, inclòs dins del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Arqueològic de Granollers, passa a ser ara un centre de gestió del coneixement. La rehabilitació d’aquesta infraestructura històrica ha estat impulsada per la Caixa, amb una dotació d’1.850.000 euros.

La inauguració va anar a càrrec de Josep Mayoral, alcalde de Granollers i president del Patronat de la FPHAG; Robert Fabregat, director general de Recerca i Innovació del departament de Salut; Àngel Font, director corporatiu de Recerca i Estratègia de la Fundació la Caixa, i el Dr. Rafael Lledó, director general de la FPHAG.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram