L’acte va tenir lloc davant dels terrenys. Foto: Twitter (@defensanitatBV)

Per a què s’utilitzaran els terrenys on s’havien de fer els jutjats? Aquesta és la pregunta que entitats i veïns de Mollet es van fer la setmana passada en un acte davant de l’espai de la discòrdia. La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès i la Marea Blanca es van concentrar per reclamar que aquest terreny, propietat d’Incasòl (entitat de la Generalitat), es destini a equipaments públics com el futur CUAP del Baix Vallès o una residència pública per a la gent gran de la zona.

El portaveu de la plataforma, Antonio López, ha explicat a Línia Vallès que volen “evitar que es vengui a una empresa privada per fer negoci”. En aquest sentit, assegura que es tractava d’un “acte preventiu” que va servir per “ensenyar les dents” i “donar la veu d’alerta” sobre una possible venda de l’espai a mans privades. De fet, els activistes han rebut rumors que una multinacional podria estar interessada a fer un centre relacionat amb la medicina esportiva a la parcel·la.

López, d’altra banda, desconfia de la posició del consistori: “Estem molt preocupats perquè l’Ajuntament no es posiciona i a sobre no ho considera un tema urgent”, lamenta. Per això ha avançat que en el pròxim Ple valoren presentar una moció perquè el consistori demani a Incasòl que els terrenys serveixin per fer equipaments públics.

Precisament l’alcalde Josep Monràs va ser contundent en una entrevista recent a Ràdio Mollet: “Si algú vol saber que passarà amb aquests terrenys que parli amb Incasòl”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram