Tots els grups municipals van votar a favor de la proposta. Foto: PSC

El Ple va aprovar dimarts per unanimitat el segon pla d’igualtat intern de l’Ajuntament, que servirà per aplicar noves mesures per evitar la discriminació entre homes i dones entre els treballadors del consistori. Entre els diversos punts que posarà en marxa aquesta mesura, una de les més destacades és que s’eliminarà la informació de gènere del model de currículum. A més, els tribunals per escollir els nous funcionaris seran paritaris.

A banda d’aquests aspectes més relacionats amb la selecció de personal, també es treballarà amb els empleats que ja formen part de l’equip de l’Ajuntament. En aquest sentit, el consistori ha proposat una sèrie d’actuacions que tracten temes com l’assetjament, la cura per una comunicació no sexista, una major representativitat de dones i l’equiparació salarial i de les condicions laborals entre homes i dones.

Des del consistori afirmen que el seu objectiu amb aquest pla és que les persones que treballin a l’Ajuntament “puguin assolir el seu màxim potencial i veure’s recompensades justament”.

D’altra banda, tots els grups municipals van donar llum verda a la proposta d’ERC de dedicar noms de carrers a les supervivents dels camps de concentració nazis. La Comissió del Nomenclàtor estudiarà donar a algunes vies noms com Neus Català i Conxita Grangé.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram