Diversos ajuntaments van tractar la política d’habitatge. Foto: CCVO

L’Oficina Comarcal d’Habitatge va organitzar la setmana passada una trobada entre diversos ajuntaments del Vallès Oriental per posar en comú la situació de les polítiques d’habitatge municipals. La reunió va ser la primera d’una sèrie de sessions que pretenen “conèixer experiències, compartir reflexions i decidir de forma conjunta actuacions adequades i eficients en política d’habitatge”, segons expliquen els impulsors.

Personal tècnic dels ajuntaments de Lliçà d’Amunt, la Roca, la Garriga, Montmeló i les Franqueses van estar presents a la trobada. A més, aquesta primera reunió va comptar amb la presència de l’alcalde de Montornès i conseller comarcal, José Antonio Montero, i el regidor d’habitatge, Jordi Delgado. Juntament amb el seu equip tècnic, van compartir amb els assistents la problemàtica del municipi respecte dels habitatges buits i les intervencions que s’han portat a terme per solucionar-ho.

D’aquesta forma, es pretén que els mètodes més efectius en matèria d’habitatge per a un municipi puguin servir com a guia per a la resta.

ALERTA PER DESNONAMENTS
La trobada va tenir de rerefons els problemes d’habitatge de la comarca, que aquesta mateixa setmana passen per una situació d’auge. De fet, i segons denuncia la PAH, només en els darrers set dies s’han programat sis desnonaments a tot el Vallès Oriental. Sant Pere de Vilamajor, Cardedeu, Mollet i Granollers han estat els escenaris d’aquestes execucions. Particularment, la capital de la comarca ha estat en el centre d’aquesta temàtica per l’ocupació de les oficines del banc Santander com a protesta contra un desnonament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram