Els veïns demanen tenir un assistent social al barri. Foto: Ajuntament

Una assistenta social al barri. Aquesta és la petició que fan des de l’Associació de Veïns Pla del Vent-Torreblanca, on consideren que, per població, els tocaria una de les dotze treballadores d’aquest departament que hi ha a l’Ajuntament.

Des de l’associació de veïns expliquen que el govern d’Antoni Poveda té tots els treballadors socials centralitzats en dos punts de la ciutat, el barri de Les Planes i la zona de Sant Pancraç. Això fa que els veïns i veïnes de Pla del Vent i Torreblanca s’hagin de desplaçar fins a un d’aquests dos punts si necessiten ser atesos pels assistents socials de l’Ajuntament.

La qüestió, com expliquen des de l’entitat, és que molts dels usuaris d’aquest tipus de servei són persones d’edat avançada i moltes d’elles, a més, tenen problemes de mobilitat. A això cal sumar-hi el fet que el barri està força allunyat de la resta de la ciutat.

REUNIONS I FIRMES
Per aconseguir que el govern municipal els faci cas i atengui la seva petició, l’Associació de Veïns s’ha reunit amb els partits de l’oposició. D’aquesta manera, esperen poder explicar quina és la seva demanda al pròxim Ple. A més, també estan recollint firmes i, de moment, ja n’han aconseguit unes 400.

Des de l’entitat es mostren convençuts que l’Ajuntament escoltarà la seva petició, ja que consideren que és un clam social.