La grua es va desplomar sobre l’edifici del costat. Foto: Twitter (@sonia280872)

Un treballador va morir i un altre va resultar ferit mentre desmuntaven l’estructura d’una grua de construcció el passat diumenge 10 de febrer. Els fets van passar al número 35 del carrer Major, en una parcel·la on s’ha construït un bloc de pisos. Els dos treballadors estaven desmuntant la grua quan, per causes que encara s’estan investigant, l’estructura es va desplomar i va atrapar un dels operaris. Els Mossos d’Esquadra expliquen que tot i que els serveis d’emergència van actuar amb rapidesa, no van poder fer res per salvar-li la vida. La víctima és un home de 41 anys i veí de Ripollet.

Un altre operari, que també estava treballant en la retirada de la grua, va resultar ferit menys greu al quedar atrapat per l’estructura i va ser traslladat a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí pels Serveis d’Emergències Mèdiques.

VEÏNS DESALLOTJATS
En desplomar-se, l’estructura de la grua va caure sobre l’edifici del costat i en va malmetre la teulada. Tot i que els vuit veïns que habiten el bloc afectat van resultar il·lesos, els Bombers van recomanar que desallotgessin l’edifici mentre es feien les feines de reparació de la teulada i s’acabava de desmuntar l’estructura de la grua.

Finalment, després de comprovar que els danys no havien afectat l’estructura de la casa, els Bombers van permetre que tornessin al seu habitatge aquella mateixa tarda.