L’Orfeó oferint una actuació amb les mascaretes posades. Foto: Ajuntament de Sant Just

La normalitat també torna, de mica en mica, a les activitats que organitzen les entitats culturals i socials. La pandèmia provocada pel coronavirus ha obligat a reformular moltes de les rutines que teníem assumides com a normals i a canviar el funcionament de molts actes i activitats.

Per facilitar aquesta represa, l’Ajuntament de Sant Just Desvern ha anunciat que posa a disposició de les entitats una persona “referent COVID” perquè es puguin organitzar activitats educatives, formatives, culturals, esportives i de lleure amb totes les garanties.

Es tracta d’una persona que treballarà en coordinació amb el Centre d’Atenció Primària de la ciutat i el Departament d’Educació. L’objectiu és que totes les entitats i associacions del municipi puguin tornar a organitzar les seves activitats i actes habituals tot respectant les mesures de seguretat i protecció per evitar rebrots i nous contagis.

Aquesta persona de referència tindrà el telèfon 639 501 441, on s’haurà de trucar si hi ha qualsevol incidència durant la celebració de l’esdeveniment en qüestió. Si el “referent COVID” rep un avís, immediatament es posaran en marxa els protocols de seguretat estipulats en coordinació amb els serveis sanitaris locals.