Sant Joan Despí celebra la diada de Sant Jordi tot i el confinament. Foto: Aj. de Sant Joan Despí

El confinament no farà que es deixi de celebrar la diada de Sant Jordi a Sant Joan Despí. L’Ajuntament ha organitzat una sèrie d’actes que arrencaran a les 11 del matí i que estaran en marxa fins a dos quarts de vuit del vespre. Aquestes activitats s’emmarquen dins de la Setmana Cultural, que aquest any no s’ha deixat de celebrar tot i la pandèmia provocada pel coronavirus.

Amb propostes per a tots els públics, els més menuts podran gaudir de ‘La llegenda de Sant Jordi’, representada per la companyia La Cuquera. També podran participar en el taller d’elaboració de roses o podran gaudir de la lectura del conte ‘La rateta que llegia a l’escaleta’ o els ‘Contes curts de finals inesperats’, entre moltes altres activitats.

Per als més grans, hi haurà el ‘Tastet recital’, un espectacle de l’actor Ignasi Guasch i el músic Carles Gutiérrez a partir dels poemes de Joan Vinyoli. Al canal d’Instagram ‘CulturaaCasaSJD‘, també es podrà veure l’entrevista que faran a l’escriptor i periodista Francesc Latorre, que ha escrit el llibre ‘Cop de teatre’.

També serà en aquest canal on es farà l’entrega de premis del concurs de microrelats o una nova edició de l’espai Cafè amb lletres, que comptarà amb la participació dels escriptors i autors locals Anna López Artiaga, Concepción Mostazo, Pepa MayoAde Akinfenwa, Irene Funes, Josep Andreu GarcíaSylvia Oussedik, Maria Meneses, Cristina Busto i Ana Muñoz.

La Setmana Cultural s’allargarà més enllà de Sant Jordi i arribarà fins al 27 d’abril amb propostes com l’espectacle de màgia del mag Ramó, els monòlegs de Valeria Ros, un vermit musical amb Maria Martí i el concert de Bárbara Sweet, entre altres activitats.