Sant Just Desvern ha registrat la primera víctima mortal amb coronavirus. Foto: Ajuntament de Sant Just

Una persona de 85 anys i amb patologies prèvies seria la primera víctima mortal a causa del coronavirus Covid-19 registrada a Sant Just Desvern. Així ho van confirmar divendres passat les autoritats sanitàries, que asseguren que “s’estan seguint tots els protocols establerts”. A més, des de l’Ajuntament van afegir que estan en contacte permanent amb el Departament de Salut.

De fet, Salut ja va anunciar la setmana passada que s’havia detectat un cas de contagi al municipi. La persona havia quedat ingressada a l’hospital Moisès Broggi i, a més, es va confinar una sèrie de contactes i familiars a casa seva que haurien pogut encomanar-se en estar en contacte amb el positiu.

MÉS DE DEU DENÚNCIES
Per altra banda, el consistori també explica que la Policia Local va posar més d’una desena de denúncies a diversos veïns i veïnes que estaven incomplint les normes de confinament. Segons les dades proporcionades pel cap de policia, aquestes denúncies només es redueixen a les que es van posar durant dissabte al matí, així que la xifra encara pot ser més elevada després de tot el cap de setmana.