El fotògraf Alfons Rodríguez i el periodista Xavier Aldekoa durant la presentació de l’exposició. Foto: Aj. de Sant Joan Despí

Les històries d’onze infants de diferents països d’Àfrica són els protagonistes de l’exposició Indestructibles, una mirada a la generació del futur d’Àfrica. L’han creat el periodista Xavier Aldekoa i el fotògraf Alfons Rodríguez, que han recorregut el continent buscant èxits i reptes d’un continent divers i en constant evolució.

L’exposició es podrà veure al Centre Jujol-Can Negre fins al 30 d’abril. La mostra forma part del projecte Indestructibles, que pretén apropar-nos i donar a conèixer altres realitats del continent africà. Per fer-ho, Aldekoa i Rodríguez miren la infància per mostrar la seva fortalesa i la seva capacitat de superació.

Els onze nens i nenes expliquen els seus casos, en què es revolten davant del seu destí i lluiten tot i les difícils situacions que viuen. L’exposició, amb una quarantena de fotografies, es podrà veure a Can Negre de dilluns a divendres de 10 a 13 hores, de dilluns a dijous, des de dos quarts de sis de la tarda fins a les vuit del vespre, i els diumenges d’11 a 14 hores.