L’alcaldessa Pilar Díaz ha explicat a Línia Tres que dimecres 13 de febrer ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra per la pintada que va aparèixer al Casal de Cultura Robert Brillas on l’amenaçaven de mort amb la frase “Pilarin al paredon!”. Tot i que la policia catalana ja va obrir diligències d’ofici el mateix diumenge 10 de febrer, el dia que es va fer la pintada, l’alcaldessa va decidir presentar la denúncia perquè, a través de Twitter, també va rebre amenaces contra els seus fills.

Davant de l’amenaça, Díaz assegura que “no canviarà res” i que continuarà “fent com sempre”, sense variar la seva rutina. Per altra banda, afirma que a ella no li agraden les pintades, siguin del tipus que siguin, i considera que hi ha altres maneres d’expressar-se democràticament.

Pel que fa a l’autor de la pintada, l’alcaldessa diu que no tenen cap indici de qui la pot haver fet, però explica que va presentar la denúncia perquè la persona que hi hagi al darrere sigui conscient que “això té conseqüències”.

SUPORT TRANSVERSAL
El mateix diumenge, després de penjar la imatge a Twitter, Díaz va rebre el suport de polítics de diferents ideologies, com per exemple la del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, entre altres representants públics.

Reclamen justícia per a Carrasco

”Fins que no torni l’Adri, no hi haurà justícia!” deia la pancarta que els CDR van deixar davant la porta del jutjat de la ciutat el 4 de febrer. L’acció, que també va servir per denunciar l’inici del judici contra l’1 d’octubre amb una pila d’escombraries, es va repetir en altres ciutats del país.