Pere Clota (esquerra) i Antoni Molons (dreta) formen part de la direcció de Junts al Baix Llobregat. Fotos: Arxiu

L’espluguí Pere Clota és el nou coordinador comarcal de Junts al Baix Llobregat. Així es va escollir aquest cap de setmana, en què els membres del nou partit fundat per Carles Puigdemont van triar els diferents equips per liderar el partit en l’àmbit comarcal, al Baix Llobregat, i a la vegueria de Barcelona i comarques que inclou l’àmbit metropolità.

Antoni Molons, actual secretari de Comunicació del Govern de la Generalitat, també forma part d’aquest equip com un dels responsables de l’àrea d’Estratègia. L’any passat, el santjoanenc ja va formar part de les llistes de Junts per Sant Joan Despí a les eleccions municipals, acompanyant el cap de llista, Jordi Elias.

A l’equip també hi participen la santjoanenca Ariadna Moya, que assumirà la secretaria d’Activisme i Joventut, el santjustenc Ramon Figuerola, encarregat d’Àmbits, i la també santjoanenca Montserrat Verdaguer, que s’ocuparà de Formació.

La comarcal dirigida per Clota vol fer créixer el partit al Baix Llobregat implantant-lo als 30 municipis de la comarca, impulsant accions de dinamització i activisme i parlant amb els agents socials i econòmics. Tot plegat amb l’objectiu de fer arribar a les administracions les necessitats dels diferents municipis i dels ciutadans.