La Pegatina va protagonitzar el concert estrella de les festes. Foto: Ajuntament

El foc, l’aigua i la música han estat, un any més, els grans protagonistes de la Festa Major de Sant Joan, que va omplir la ciutat amb més d’una vuitantena d’activitats des del 20 fins al 24 de juny. L’encarregat de posar-ho tot en marxa va ser el Mag Lari, el pregoner d’enguany, que va omplir la plaça del Mercat dijous 20 al vespre per donar el tret de sortida a les festes i que va ser rellevat per la tronada i els gegants de la ciutat, que van marcar el Toc d’Inici.

Divendres 21 va ser el torn dels més petits amb totes les activitats que es van organitzar a la zona del Centre Cultural Mercè Rodoreda, com ‘El Poblat de Cabanes’ o l’espectacle Glups. Per als més nocturns, el grup de tribut a Abba ‘Dancing Queen’ van tocar al parc de la Fontsanta, mentre que a la plaça del Mercat, David Amor va fer riure tothom amb el seu monòleg.

Dissabte 22 va començar amb la Festa d’Aigües a la plaça de l’Ermita, on els més petits van poder gaudir de tota mena d’actvitats relacionades amb l’aigua, una bona opció en dies tant calurosos.

Però el plat fort es reservava a la nit, quan el parc de la Fontsanta es va omplir de gom a gom per poder veure en directe el concert de La Pegatina.

Diumenge 23 va estar marcat per les diferents revetlles, on hi va haver concerts i festes per a tots els gustos amb les actuacions de les orquestres Solimar, Glacé, Odisea, Texas i la Festa Lúppiter.

El punt final es va posar dilluns 24 de juny al vespre, quan el parc de la Fontsanta va acollir el Holi Festival i el Piromusical i el Castell de Focs, que van il·luminar el fi de festa.