L’alcalde Josep Perpinyà anuncia que deixa el càrrec per motius de salut. Foto: Ajuntament de Sant Just Desvern

L’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, ha anunciat que deixa el càrrec per motius de salut. En una carta publicada per l’Ajuntament de Sant Just, Perpinyà explica que renunciar a l’alcaldia “és una decisió difícil, però ferma” i que la pren per motius de salut, que no li permetrien dedicar totes les hores al càrrec.

A través d’un vídeo penjat a les xarxes socials, Perpinyà explica que està bé de salut, però assegura que “quan et donen consells mèdics, millor escoltar-los” i diu que això és el que està fent, ja que li han recomanat que abaixi el ritme.

Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern des de 2004, va prendre el relleu a l’alcalde Ramon López, també del PSC com ell. Abans de ser batlle, Perpinyà va ocupar els càrrecs de primer tinent d’alcalde, regidor d’Habitatge, Cultura i Comunicació, i de conseller delegat de l’empresa municipal d’habitatge, Promunsa. Aquests càrrecs els va assumir el 1999 quan va entrar com a regidor a l’Ajuntament, després d’haver estat cap de gabinet de l’alcaldia durant vuit anys.