Els Reis Mags han decidit que aquest any, per poder mantenir la distància de seguretat i evitar aglomeracions, instal·laran el seu campament reial al parc de la Fontsanta.

El campament estarà obert a partir del 2 de gener i fins al dia 4, tres jornades durant les quals els patges reials seran els encarregats de recollir les cartes de tots els infants de la ciutat per entregar-les a Ses Majestats els Reis d’Orient. Després, el dia 5 de gener, seran en Melcior, en Gaspar i en Baltasar personalment qui s’instal·laran al campament per poder rebre tots aquells infants que els vulguin veure.

Per tal de controlar l’aforament i garantir les mesures de seguretat i evitar contagis de coronavirus, caldrà demanar cita per poder anar a visitar els patges reials i els Reis al campament reial de Fontsanta. Per a aquells que prefereixin evitar les aglomeracions, també podran dipositar les cartes a les bústies reials que els Reis instal·laran per tota la ciutat.

A banda de la cavalcada, la pandèmia tampoc permetrà obrir el laboratori de l’astròleg Sadurní aquest any. Per això, el científic enviarà una carta a tots els infants de la ciutat per explicar-los com funcionarà la rebuda dels Reis Mags i com es pot preparar l’element màgic per guiar Ses Majestats la nit de Reis.