La reforma de la sala polivalent té un pressupost de 400.000 euros. Foto: Ajuntament d’Esplugues

Les obres per reformar la sala polivalent del Casal Robert Brillas ja estan en marxa. L’Ajuntament d’Esplugues va posar en marxa la transformació de l’espai fa unes setmanes. El projecte és convertir aquest equipament municipal en un modern auditori. Unes obres que tenen un pressupost de 400.000 euros i que està previst que s’acabin aquest estiu.

La modernització de la planta baixa permetrà instal·lar-hi més de 150 butaques. D’aquesta manera se substituiran les cadires que el públic havia de fer fins ara. Per això s’aixecarà 30 centímetres el terra, per millorar la visibilitat cap a l’escenari.

A més, també es millorarà la il·luminació perquè sigui més eficient. També es posarà al dia el revestiment de la sala per millorar les qualitats acústiques de la sala. Les grades seran retràctils i es canviarà el sistema de calefacció i ventilació.