L’equip està protagonitzant un gran inici de temporada. Foto: LLP

El Levante Las Planas està en ratxa. Les santjoanenques van aconseguir la tercera victòria consecutiva a la lliga dissabte al Municipal de les Planes contra el Sant Gabriel (5-3). Els tres punts acosten l’equip a la zona alta de la classificació. Les del Baix són a dos punts del Barça B i a quatre del líder, l’invicte CE Seagull.

Les adrianenques van situar el 0 a 2 al marcador en només 2 minuts, gràcies a Helena i a Carla, però abans que s’hagués arribat al minut 15, el Levante ja havia aconseguit l’empat mitjançant Ausi i Mireia Cubí. Amb el 2 a 2 el partit tornava a començar i el Levante va prendre la iniciativa en el joc. Ausi va tornar a veure porteria al minut 30 amb un gran gol de falta, però aquest no seria el millor gol del partit. Tres minuts després la visitant Helena tornava a igualar el matx amb una vaselina des del seu propi camp. El darrer gol de la primera part, que significava el 4 a 3, el va fer Sara Serna.

Després del descans el frenesí ofensiu va desaparèixer. Tots dos equips van controlar molt més els tempos del joc i tot i que van gaudir d’algunes ocasions, el marcador no es va moure fins al minut 90, quan Cubí va rematar un córner per tancar el partit.

El pròxim partit de les santjoanenques serà el dia 1 de novembre contra el CF Pallejà.