Enguany es va celebrar la novena edició de la cursa. Foto: Ajuntament

L’esport i la solidaritat van tornar a donar-se la mà a Sant Joan. Dissabte passat la ciutat va ser l’escenari de la novena edició de la Cursa Solidària. Uns 800 atletes no van voler perdre’s la competició, que un any més tenia un rerefons solidari, ja que la recaptació de les inscripcions es va lliurar a Corresolidaris, una entitat sense ànim de lucre que lluita per recaptar fons per estudiar les malalties minoritàries.

Com és habitual, durant el matí es van disputar dues curses infantils –300 i 800 metres–, mentre que els plats forts van ser les curses de cinc i 10 quilòmetres.

El veterà José Luis Blanco, de LaSansi, va ser el més ràpid en creuar la meta en la distància curta. Blanco, campió d’Espanya i d’Europa, va creuar la meta en 16 minuts i tres segons, seguit de Mohamed Agouzal i Adrià Navarro. Per la seva banda, Paula Batlle –18 minuts i cinc segons– va ser la més ràpida en la mateixa distància. Marta Castillejo i Angélica Esparza van acompanyar Batlle al podi.

Mohamed Zarhouni va guanyar en els 10 quilòmetres, aturant el cronòmetre en 31 minuts i tres segons. Carles Montllor i Adrià Navarro el van acompanyar al podi, mentre que la més ràpida va ser Hasna Bahom –38 minuts 16 segons–, seguida de Mari Carme Paredes i Esther Cruz.