L’equip femení ja treballa a les ordres de Manuel Moya. Foto: AEPE

Amb el sènior femení de nou a Primera i el masculí com a flamant equip de Segona B, la Penya Esplugues compta enrere les setmanes que falten perquè arribi el mes d’octubre, data d’inici de les competicions de futbol sala organitzades per la Federació Espanyola (RFEF).

A finals del mes passat la Comissió de Presidents Autonòmics va fixar el tercer cap de setmana del mes que ve com la d’inici de les competicions d’àmbit estatal, decisió que hauria de ratificar la Comissió Delegada el pròxim dilluns 14, i no gaire més tard després d’aquesta decisió s’haurien de sortejar els calendaris de les categories. Si no hi ha cap contratemps, doncs, la pilota tornarà a rodar el tercer cap de setmana del mes que ve.

Els sèniors, doncs, entrenen des del mes passat a les ordres de Manuel Moya i d’Alfredo García per estar a punt per a l’inici de les competicions. El femení, consolidat ja a l’elit del futbol sala estatal, lluitarà per acabar en la millor classificació possible, mentre que el masculí, que acaba d’ascendir, es trobarà amb una categoria duríssima amb grans rivals.

El conjunt de García forma part del subgrup B de la fase 1 amb el Barceloneta Futsal, el Manresa (dos del equips que haurien pogut jugar per pujar a Segona el curs passat), el Futsal Lleida, el Club Natació Sabadell, el Club Salou FS, el Futsal Mataró, el filial de l’Industrias Santa Coloma, el CFS Mar Dènia i el CDFS Segorbe. Els espluguins, per tant, hauran d’afrontar dos desplaçaments al País Valencià.