La ciutat va mostrar el seu vessant més esportista. Foto: Ajuntament

Esplugues va ser l’escenari de la darrera prova del circuit Rexona Street Run, un conjunt de vuit curses urbanes que des del mes de febrer s’han disputat a algunes de les ciutats més importants de l’estat, com València, Saragossa, Madrid o Palma de Mallorca.

Diumenge 29 de novembre uns 500 atletes van completar els dos circuits que podien triar, de 5 i de 10 quilòmetres. La sortida i l’arribada de la prova era a la plaça Catalunya i el recorregut transcorria, entre d’altres, pel parc de Can Vidalet, l’avinguda Ciutat de l’Hospitalet o la plaça del Sol.

La prova dels 10 quilòmetres es va resoldre a l’esprint final en la categoria masculina. Sergi Bayod va aconseguir la victòria completant la prova en 36 minuts i 5 segons, només 4 segons més ràpid que Jonatan Galán. El veterà Antonio Amores va completar el podi. Pel que fa a les dones, Anna Riera va imposar-se amb autoritat. La veterana atleta del CA Canovelles va aturar el cronòmetre en 41 minuts i 2 segons. Laura Vílchez va creuar la meta més d’un minut més tard i el tercer lloc va ser per a Priscila San Miguel.

Jesús María Vicente va adjudicar-se la cursa de cinc quilòmetres en la categoria masculina. El corredor de la Sansi es va imposar a Rachid Chouati i a Francisco Ruiz, mentre que l’atleta del Suanzes San Blas Lissetth Ortiz va ser la més ràpida. La veterana Antonia Cano va arribar en segona posició i va completar el podi Carolain Ávila.